Recruitment

Pressure Thermal Dynamics (PTD) is het moederbedrijf van Verolme, Schelde Exotech, Logan Industries International en Nordic Custom. PTD is gevestigd in Nederland op onze locatie in Moerdijk, net zoals haar dochter Verolme. Schelde Exotech is gevestigd in Vlissingen, de overige bedrijven zijn respectievelijk gevestigd in de USA en SG en Estland. Onze bedrijven zijn actief op het gebied van de fabricage van technische, industriële, klant specifieke en hoogwaardige (proces)apparatuur voor o.a. de petrochemische industrie en maritieme sector.  

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden op de Offshore en Marine markt zijn wij op zoek naar gemotiveerde techneuten die affiniteit hebben met hydrauliek en werktuigbouwkunde. Wij zoeken collega’s die gemotiveerd zijn om samen met andere enthousiaste collega’s de hydraulische cilinder divisie binnen Verolme op te bouwen.  

 

VEROLME (locatie Moerdijk) is op zoek naar een fulltime

 

Monteur hydraulische cilinders

 

Functieomschrijving:
Als Monteur hydraulische cilinders voer je, na een gedegen opleiding, zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden uit met betrekking tot het demonteren, repareren, monteren en testen van verschillende soorten hydraulische (samengestelde) cylinders en mechanische aandrijvingen. Het gaat om verschillende soorten cylinders welke hydraulisch of pneumatisch kunnen worden bediend voor diverse toepassingen in o.a. de olie- en gasindustrie.

Dit doe je aan de hand van technische specificaties onder leiding van een supervisor. Je kunt omgaan met (kalibratie) meetapparatuur om diverse metingen uit te voeren.
De werkzaamheden vinden plaats in onze werkplaats te Moerdijk en indien nodig op buitenlandse locatie van onze organisatie of bij de klant.

Wat vragen wij:

 • Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO4 opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde) of een gelijkwaardig denk- en werkniveau;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met hydraulische componenten en/of cilinders;
 • Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen en/of hydraulische schema’s;
 • Kennis van afdichtsystemen en afdichtingen is een pré;
 • Je werkt systematisch en nauwkeurig;
 • Je bent bereid om te reizen;
 • Je hebt een geldig VCA-basis certificaat of bereidheid om dit te behalen;
 • Je hebt een geldig hijscertificaat of bereidheid om dit te behalen;
 • Je hebt een geldig heftruckcertificaat of bereidheid om dit te behalen;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je hebt passie voor het vak en een gezonde dosis ambitie.

Wat bieden wij:
Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een informele en groeiende internationale organisatie. Wij hechten waarde aan een goede werksfeer en vinden het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen zich door te ontwikkelen.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mw. Thea Smal via telefoonnummer: 06- 8350 5736. Ben je geïnteresseerd om jouw ambities bij Verolme waar te maken? Dan nodigen wij je uit op deze vacature te reageren door jouw motivatie en CV te sturen naar thea.smal@exotech.nl.